HOME » LINKS

BRANDVEILIGHEID LINKS


Op deze pagina brengen wij u graag een aantal interessante links onder de aandacht. Brandbeveiliging in gebouwen, datacenter, computerruimte, vaar- en voertuigen of waar dan ook vraagt om maatwerk advies en productoplossingen om op de juiste wijze te voorzien in de algehele brandveiligheid in iedere toepassing. Door onze innovatieve brandblussers en servicegerichte werkwijze helpen wij u aan erkende brandblusmiddelen en advies.


Advies-computerruimte

Advies computerruimte onderdelen zoals precisie koeling, blussing, verhoogde vloer, branddetectie, blussysteem, enz. Belangrijk is het om goed te kijken naar computerruimte koelconcepten alvorens een ICT ruimte in te gaan richten.


Gebouwbeveiliging

Advies over gebouwbeheer software platform voor integratie van beveiligingsystemen zoals video management inbraak brand, lockerbeheer, toegangscontrole in èèn gebouwbeheer management software programma.


Blusmiddelen-kopen

Advies en levering van blustoestellen zoals poeder, schuim, Co2 en spray brandblusser), brandhaspel, blusdeken en automatische brandblussers, enz. Ruim informatie aanbod over draagbare blustoestellen en periodiek onderhoud.


Brandblusser-keuken

Advies en levering vet brandblussers en blusdekens voor bedrijfskeuken en keuken thuis. Innovatief is de brand blusser spray vetblusser - onderhoudsvrij - voor horeca en thuis. Ook info over draadloos koppelbare rookmelders.


Brandblusser-boot

Advies en levering brandblussers voor jachthaventerreinen, jachthaven gebouwen en pleziervaartuigen. Diverse brandblussers als poederblussers, Co2 blussers, sprayblussers en blusdekens worden onder de aandacht gebracht.


Onderhoudsvrije brandblussers

Onderhoudsvrije brandblussers met Rijkskeurmerk voor bedrijven. Tevens onderhoudsvrije spraybrandblussers voor particulieren. Nieuwe brandblussers voor bedrijven welke tien jaar lang geen uitgebreid onderhoud behoeven. U bespaart geld voor uw organisatie.


Sprayblusser

Sprayblusser. Voor auto, boot, camper, caravan, keuken, meterkast en ouderen. Sprayblussers zijn goedkope onderhoudsvrije blussers licht van gewicht. Met sprayblusser montagebeugel eenvoudig aan iedere wand of in voertuigen en vaartuigen te monteren.


Brandblusser-auto

Advies en levering van brandblussers aan boord van voertuigen. Brandblusser voor personenauto, bestelbus en ook voor vrachtwagens, stadsbussen en werktuigen in het beroepsverkeer. Sprayblussers en standaard brandblussers. 


Brandslanghaspel-kopen

Informatie over brandslanghaspels in gebouwen conform beschreven in het Bouwbesluit. Onderwerpen zijn de lengte van brandslangen, legionella preventie, brandslanghaspel pictogrammen en regulier en uitgebreid onderhoud.


Blusdeken-kopen

Niet alle blusdekens blussen oliebranden en vetbranden volgens het nieuwsbericht van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit op 23 december 2013. Bij het blussen van olie of vet brand vatten 4 van de 12 onderzochte blusdekens vlam. Dat blijkt uit onderzoek van de NVWA. Bij ons koopt u de voor olie en vet branden geschikte moderne blusdekens.


Automatische-brandblussers

Automatische brandblussers voor motorruimte, meterkast en overige ruimten waar automatisch blussen gewenst is. Een automatische brandblusser kopen voor een goedkope prijs. Automatische brandblussers met duurzame blusmiddelen.


Bluswagens

Bluswagen kopen? Schuim, poeder en koolzuurgas bluswagens voor blussen oppervlakte branden in bedrijven, luchthavens en bedrijfsterreinen. Verrijdbare bluswagens worden succesvol ingezet bij blussen palletbrand, brand bandenopslag, datacenters warehouses, recyclingbedrijven. Overal waar grote snel ontwikkelende branden zijn te verwachten. Neem gerust contact op.


Webshop brandblussers? Neem gerust contact op.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Brandblusser leverancier Twente. Brandblusser datacenter voordelige prijzen. Erkende brandblussers in Twente en omgeving.