BRANDBLUSSERS VOOR DATACENTERS VAN DEGELIJKE KWALITEIT VOOR AANBIEDING PRIJZEN

HOME » BLUSSYSTEMEN » BLUSSYSTEEM SERVERKAST

BLUSSYSTEEM SERVERKAST | AUTOMATISCHE BRANDBLUSSER


Blussysteem serverkast. Blussysteem serverkast of datacenter blussystemen zijn er met verschillende blusgassen en blusmiddelen. Voor het bepalen van het meest voor uw computerruimte of datacenter geschikte blussysteem moet een inventarisatie worden gemaakt. Zijn er een verlaagd plafond, verhoogde vloer aanwezig? Wij hebben voor u de meest geschikte serverkast-blussystemen en ruimteblussystemen voor computerruimten en datacenters vermeldt.


BLUSSYSTEEM SERVERKAST | SPRINKLER GASBLUSSYSTEEM:

Kastblussysteem patchkast, serverkasten, UPS-systeem kast behuizingen, groepenverdeelkasten, hoofdstroom installatie kasten, enz. Uiterst effectief sprinkler blussysteem voor automatische brandbestrijding in de ruimte kast of object. Uitgerust met blusgas dat geschikt is voor veilig en zonder schade blussen van brand in ICT, PLC INFRA of andere apparatuur in serverkasten en behuizingen voor elektrische componenten en installaties.


BLUSSYSTEEM SERVERKAST | NETWERK BRANDDETECTIE EN BLUSSYSTEEM | REMOTE UITLEESBAAR:

BLUSSYSTEEM SERVERKAST - Sommige datacenters hebben weleens een automatische brandblussing met een automatisch ruimteblussysteem ondervonden waar een enorme blusschade is veroorzaakt ( wanden ontzet en de plafonds naar beneden ). Wanneer de eis wordt gesteld dat branddetectie en automatische brandblussing in een serverrack, patchkast, serverkast of ander ICT component dient te geschieden dan bieden wij u met dit superieure ICT blussysteem uitkomst. Levering met de zeer gebruiksvriendelijke remote uitleesbare software waarin u de fysieke indeling van uw datacenter of ICT ruimte terugziet. Automatische meldingen via email SMS en gebouwbeheersysteem mogelijk. Er wordt alleen geblust waarnodig en desnoods meerdere keren. Spanning afschakeling ( ook redundant ) behoort tot mogelijkheden. Advies objectblussysteem ICT behuizingen?


BLUSSYSTEEM SERVERKAST | VOORDELIG | TUBE | FM200 BLUSGAS:

Voordelig blussysteem serverkast. Blussysteem voor serverkasten en overige behuizingen met kostbare elektrische apparatuur dat tegen branduitbreiding dient te worden beschermd. Voordelig blussysteem om al uw bedrijfskritische apparatuur in meterkasten, serverkasten en besturingskasten te beschermen. BlusPunt Brandblussers biedt de tube blussystemen met volledig automatische werking waarbij de tube zowel als detector en als blusleiding fungeert. Een te hoge temperatuur zorgt ervoor dat de tube, op de plaats waar de brand gaande is, zal doorsmelten waarna zodat het blusmiddel (=blusgas) over de brand verspreid wordt. Bij BlusPunt goedkope blussystemen voor serverkasten.


BRANDBLUSSERS - BLUSSYSTEMEN | COMPUTERRUIMTE - SERVERKASTEN | BLUSPUNT BRANDBLUSSERS:

Brandblusser of blussysteem serverkast? Brandblussers en blussystemen dienen om branduitbreiding te beperken. ICT brandbeveiliging beperkt verlies van data en kostbare ICT apparatuur. Toename aantallen servers in serverkasten leidt tot een verhoogd brandrisico. ICT ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Wij bieden voordelige automatische-brandblussers met 24/7 branddetectie en brandblussing. Automatische brandblussers met autonome werking, zonder 230V netspanning of tussenkomst van personen. Voordelige blussystemen voor serverkasten, serverracks en patchkasten. Online automatische-brandblussers en draagbare-brandblussers, om brand in ICT behuizingen veilig te blussen, voordelig in de webwinkel kopen. Neemt u voor advies gerust contact met ons op.


Brandblusser of blussysteem computerruimte kopen? Neem gerust contact op.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb