BRANDBLUSSERS VOOR DATACENTERS VAN DEGELIJKE KWALITEIT VOOR AANBIEDING PRIJZEN

HOME » BLUSSYSTEMEN » OVERDRUKLUIK BLUSSYSTEEM

OVERDRUKLUIK GASBLUSSYSTEEM


Uitval ICT apparatuur in uw datacenter moet worden voorkomen..! Door het hart van uw ICT en netwerk infrastructuur in deze brand- en hittewerende, rook- en waterdichte computerruimte te plaatsen biedt u de continuïteit binnen uw organisatie naar een nog hoger level. U streeft voor uw bedrijfsprocessen naar de meest optimale continuïteitsbeveiliging en dat tegen een verantwoorde investering. Investeren in beveiliging doet u niet dagelijks. Wat ook als gevaar voor uw kostbare ICT apparatuur kan worden gezien is de overdruk bij activatie van het gasblussysteem. Van groot belang is het dat wanneer er een gasblussysteem in een datacenter of computerruimte aanwezig is dat er een overdrukvoorziening is. Advies brandblussers of blussystemen?


Overdrukluik computerruimte biedt eenzelfde hoge beschermingsgraad biedt aan uw kostbare ICT omgeving. Net als de wanden van de IT-Security-Room afb. hierboven. Een overdrukluik is een actief onderdeel in combinatie met een blussysteem. Door middel van een drukschakelaar wordt het overdrukluik automatisch opengestuurd zodra er een blussing plaatsvindt. Met dit uiterst robuuste blusgas overdrukluik beschikt u over een waterdichte en rookwerende productoplossing voor het afblazen van overdruk.


Om te kunnen bepalen of er een overdrukluik nodig is wordt de ruimte luchtdichtheid test uitgevoerd. Na uitvoering van de luchtdichtheid test wordt tevens bepaald op welke plekken de wanden, de vloeren en plafonds het datacenter, vanwege luchtverliezen, nog verder moet worden afgedicht. Wanneer u een gasblussysteem in uw datacenter wilt plaatsen dan dient niet alleen het gasblussysteem gecertificeerd te worden echter de bouwkunde, branddetectie en gasblussysteem. Certificering van gasblussystemen wordt door de inspectiebureaus gedaan. De fantest meet de behoudtijd van de vereiste blusconcentratie in het datacenter. Hiertoe moet de totale oppervlakte van openingen in het datacenter bepaald worden. Op basis hiervan wordt via het computer meet programma de blusgas behoudtijd bepaald. 


Brandblussers of blussysteem computerruimte kopen? Neem gerust contact op.