BRANDBLUSSERS VOOR DATACENTERS VAN DEGELIJKE KWALITEIT VOOR AANBIEDING PRIJZEN

HOME » KASTBLUSSING

KASTBLUSSING | SERVERKAST BLUSSYSTEMEN


Kastblussing serverkasten realiseren? In vergelijking tot computerruimte blussystemen is kastblussing goedkoop en effectief. Bij kastblussing is sprake van bron brandbestrijding. Omdat er steeds meer servers en ICT apparatuur in serverkasten passen stijgt de temperatuur in deze kasten waardoor het risico op brand toeneemt. Met deze automatisch werkende brandblussers 24/7 automatische brandblussing. Met ophangbeugel in elk compartiment of kast ophangen. Monteren automatische brandblusser (blussysteem) in serverkasten en patchkasten aan inlaatzijde gekoelde lucht. Neem voor advies en informatie gerust contact op.


Kastblussing patchkasten, serverkasten, verdeelkasten, stroomkasten, groepenkasten en UPS, enz. Uiterst effectief blussysteem (brandblussers) voor automatische brandbestrijding. Uitgerust met het allerbeste brandblusgas voor het zonder schade blussen van een brand in ICT, PLC, INFRA of andere apparatuur in ICT kasten, ruimten en behuizingen. Koop in de webshop, naar benodigd m3 volume automatische brandblussers voor verdere optimalisatie ICT bedrijfscontinuïteit. De ICT apparatuur in serverkasten vormt immers voor bedrijven, instellingen en organisaties de life-line!


Brandblusser of blussysteem serverkast? Brandblussers en blussystemen dienen om branduitbreiding te beperken. ICT brandbeveiliging beperkt verlies van data en kostbare ICT apparatuur. Toename aantallen servers in serverkasten leidt tot een verhoogd brandrisico. ICT ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Wij bieden voordelige automatische brandblussers met 24/7 branddetectie en brandblussing. Weliswaar passief echter voorkomt branduitbreiding. Brandblussers met autonome werking, zonder 230V netspanning of tussenkomst van personen. Voordelige blussystemen voor serverkasten, serverracks en patchkasten.


Brandblusser of blussysteem computerruimte kopen? Neem gerust contact op.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb