HOME » DATACENTERS

Brandblusser datacenter. Het aantal ISP datacenters en daarmee tevens de belangrijkheidsgraad van een datacenter is enorm toegenomen. Datacenters huisvesten zeer grote aantallen servers in honderden tot soms wel duizenden 19-inch serverracks in verschillende ruimten in datacenter gebouwen. Datacenter monitoring management en datacenter beheer zorgt dat serverapparatuur 24/7 online beschikbaar is. Een datacenter is feitelijk het externe kloppende hart van steeds meer bedrijven en organisaties. Data dient 24/7 online beschikbaar te zijn en downtime door brand moet voorkomen worden. Met onze brandblusser voor datacenters brengen wij u maatwerk brandpreventie. Wij realiseren ons dat de gehele brandbeveiliging in uw datacenter een visitekaartje voor bestaande en nieuwe klanten dient te zijn.


In het recente verleden is een datacenter door brand ongeveer een half uur offline gegaan wat uiteindelijk € 78.000 ( euro ) aan omzet per seconde kostte wat tenslotte op een enorm groot schadebedrag uitkwam. Dit is slechts èèn voorbeeld van downtime in een datacenter. De kosten bij downtime verschillen in tijdsduur, per type datacenter en ICT organisatie. Door de juiste brandblussers op strategische plaatsen in en direct buiten het datacenter op te hangen is branduitbreiding in deze kritische 24/7 high density storage omgeving mogelijk te voorkomen. Nederlandse datacenters zijn wereldwijd de 4e speler en betrouwbaar volgens computable.  

 DATACENTER UPTIME VS DOWNTIME | PER JAAR

 

99.999% uptime - 5 minuten downtime
99.99% uptime  - 53 minuten downtime
99.9% uptime - 8 uur  45 minuten downtime 


BRANDBLUSSER DATACENTER | 5 KG CO2 BLUSSER:

 

  • keur: Rijkstype keurmerk, CE, NEN-EN 3-7
  • incl. wand ophangbeugel en NEN keuringsticker
  • montage: op 1 meter hoogte aan de wand ( vanaf de vloer )
  • afstand: binnen 5 meter van elektrische installaties en apparatuur
  • bij bestelling van >20 stuks ontvangt u een zeer aantrekkelijke korting
  • onderhoud: frequente controle, slechts 1x per 10 jaar nieuwe hervulling
  • brandblusser datacenter, computerruimtecybercenter en UPS ruimten


Ter zekerstelling zijn essentiële datacenter disciplines als internet verbinding, power supplies, koeling, brandbeveiliging en monitoring redundant (dubbel) aangelegd. Per datacenter verschilt wel wat het maximale elektrisch vermogen, koelcapaciteit en vloerbelasting per vierkante meter (per 19 inch serverrack) is. Een datacenter die voor high density hosting oplossingen geschikt is kan zeer grote vermogens per serverrack leveren. De ICT progressie van bedrijven is sterk afhankelijk van de maximaal beschikbare vermogens en back-up voorzieningen in datacenters. Vanwege geavanceerde technologieën en toenemend dataverkeer is er een blijvende groei van datacenter power- en koelvermogens noodzakelijk. In datacenters wordt per m2 namelijk steeds meer over high density ( hoog vermogen ) omgevingen gesproken. Met de robuuste datacenter brandblusser brengen wij u op het gebied van brandpreventie in datacenters betrouwbaarheid op hoog niveau. Vul dit aan met onze expertise en u begrijpt dat onze service erop gericht is om uw datacenter organisatie te ondersteunen zodat u de dingen kunt doen waar u goed in bent. Wij hanteren kernwaarden als betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid door het leveren van kwalitatief hoogstaande dienstverlening op het gebied van brandblussers voor datacenters. Wij zijn behalve leverancier vooral een partner voor onze klanten. Door intensieve contacten en ondersteuning begeleiden wij brandbeveiliging trajecten waarbij iedere ruimte in een datacenter voorzien kan worden van een gebouwgebonden brandmeldsysteem, brandblussersaspiratie laser rookdetectie, automatisch blussysteem en brandwerende panelen.


Brandblusser computerruimte of datacenter kopen? Neem gerust contact op.  

 

 

 

 

 

 


Rating: 5 sterren
40 stemmen
brandblusser ICT ruimte


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb