AED apparaat datacenter. Een AED apparaat mag in datacenters niet ontbreken. Een AED is levensreddend. Een automatisch AED apparaat geeft via gesproken instructies bij reanimatie. AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. In een datacenter wordt met hoge spanning gewerkt waardoor er hartritme stoornissen kunnen optreden. Met de automatische AED voor datacenters worden hartkamers snel en random geprikkeld waar door ze niet meer samen trekken. De datacenter AED geeft meerdere elektrische schokken en reset het hart. Na verrichtte schokken moet het hart op eigen kracht gaan werken. Iedere AED bevat twee AED elektroden die op de ontblote borstkas van het slachtoffer geplakt worden. De AED analyseert het hartritme en geeft gesproken instructies. De automatische AED voor datacenters vertelt exact wat de hulpverlener op welk moment moet doen.


In datacenters en ook in publieke omgevingen komen we gelukkig steeds vaker een AED apparaat tegen. In bedrijfsgebouwen is het in de huidige gehaaste tijd een vereiste om een AED apparaat zichtbaar aan de wand te hangen. Op welke plaats een AED ophangen? Plaats een AED in een centrale ruimte zodat de locatie van de AED goed zichtbaar is. in steeds meer bedrijven is een AED apparaat aanwezig. Als iemand een hartstoornis krijgt dan is gevolg vaak dat degene op de grond valt. Zaak is het dan ook om een BHV koffer te hebben. Een BHV koffer is voor bedrijven verplicht. Een BHV verbandkoffer bevat de eerste hulpmiddelen voor het verlenen van eerste hulp op de ICT vloer. Informeer naar de voordeligste prijs van BHV koffers voor uw datacenter. 


Om een AED apparaat aan de wand te hangen zijn er kasten of ook wel AED wandkast behuizingen te koop. De afgebeelde AED wandkast is een stevige AED kast met akoestisch alarm. De AED wandkast is van staal gemaakt en heeft een groot venster waardoor de AED duidelijk zichtbaar is voor levensreddend handelen. De standaard kleur is metallic grijs of geel. AED apparaten geven alleen een schok wanneer dat nodig is. Het is onmogelijk een schok toe te dienen aan iemand die geen hartstilstand heeft of als het hartritme weer hersteld is. Bij iets minder dan de helft van de slachtoffers, buiten het ziekenhuis, is hartkamer fibrilleren de oorzaak van een hartstilstand. In dit geval is defibrillatie noodzakelijk. Bij andere hartstilstand oorzaken is defibrillatie niet mogelijk en overlevingskans gering. Er wordt gewerkt naar een dekkingsgebied waarbij in elke woonplaats een AED binnen maximaal 6 minuten kan worden bereikt. Vergeet bij een AED niet een AED ophangbeugel te bestellen.


Informatie AED of brandblussers voor datacenter kopen? Neem gerust contact op.